وي با تاکيد بر لزوم خارج کردن اماکن گردشگري از حالت تک قطبي و تک جاذبهاي خاطرنشان کرد: چهار فصل شدن گردشگري مناطق با فعال کردن ساير زمينههاي گردشگري امکانپذير است.
بيگي گردشگري ورزشي، علمي، درماني و تاريخي را از ديگر زمينههاي فعال در استان دانست و تصريح کرد: بسياري از شهرستانهاي آذربايجان شرقي علاوه بر داشتن طبيعت سبز در فصول بهار و تابستان ميتوانند براي ورزش و تفريحات زمستاني نيز مورد استفاده قرار بگيرند.
وي با اشاره به فراواني چشمههاي آبگرم با خاصيت درماني در شهرستانهاي استان گفت: تا کنون 120 چشمه در آذربايجان شرقي شناسايي شده که خوشبختانه با احصاي نيازهاي موجود از سوي سازمان ميراثفرهنگي، تا کنون 2 مجتمع آبدرماني مدرن در شهرستانهاي بستانآباد و کليبر ساخته شده است.
استاندار آذربايجان شرقي بازگشت سرمايهگذاريها در ساخت مجتمعهاي آب درماني را قطعي و در کمترين زمان عنوان کرد و گفت: قرارگيري بيشتر اين چشمههاي معدني در دامان طبيعت و وجود اراضي بکر و زيبا و اقبال عمومي، توجه روز افزون مردم به مراکز درماني طبيعي را در پي داشته است.
بيگي آبگرم متعلق را از پر گردشگرترين آبگرمهاي استان دانست و گفت: هم اکنون با حمايت سازمان ميراثفرهنگي ساخت مجتمع آبدرماني مجهز چند منظوره در اين مکان رو به اتمام است که ميتواند با افزايش کيفيت خدمات و امکانات و همچنين اصول بهداشتي، رشد توريسم درماني و طبيعتگردي و طب سنتي را به دنبال داشته باشد.
وي همچنين با اشاره به لزوم رعايت استانداردهاي کيفي مراکز اقامتي و گردشگري از سوي بخشخصوصي براي جلب رضايت گردشگران يادآور شد: کنترل، نظارت و ارزيابي عملکرد کيفي و کمي مراکز اقامتي، دفاتر مسافرتي، مجتمعهاي پذيرايي، ترمينالها، مديران فني، راهنمايات تورها و ساير تشکلهاي فعال در امور گردشگري داخلي از اقدامات قابل توجه سازمان ميراثفرهنگي در سالهاي اخير بوده است.
بيگي تصريح کرد: با توجه به ثبت جهاني بازار تبريز و شناخته شدن بيش از پيش آذربايجانشرقي در سطح جهان، شاهد افزايش ورود گردشگر داخلي و خارجي به استان بودهايم که اين امر نياز به توسعه زيرساختها را جدي کرده است.
وي تاکيد کرد: اماکن اقامتي، پذيرايي، ورزشي و تفريحي بايد توسعه يافته و ابعاد خاص گردشگري در آذربايجان شرقي تقويت و گسترش داده شود.
/115
انتهای پیام/